Merken

DNS Tools voert de volgende merken:

Inovatools

Inovatools is een merk dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige gereedschappen en snijoplossingen voor de metaalbewerkingsindustrie. Het bedrijf biedt een breed scala aan snijgereedschappen, zoals boren, frezen en draaien, die zijn ontworpen om de productiviteit te verhogen en de precisie te verbeteren in verschillende metaalbewerkingsprocessen.

Haimer

Als systeempartner voor werktuigmachines is het onze missie om u met onze consistente oplossingen holistische ondersteuning te bieden in uw dagelijks leven. Wij zijn experts op het gebied van verspaning. Bij ons vindt u precisieproducten voor uw productie, betrouwbare en competente service en knowhow op het gebied van toepassingsvragen. Onze bedrijfsfilosofie ‘Kwaliteit wint’ is vandaag de dag zowel een missie als een passie voor meer dan 800 medewerkers over de hele wereld.

Sumitomo

Sumitomo Electric Hartmetall GmbH ontwikkelt en produceert een uitgebreid assortiment snijgereedschappen, hardmetaal, cermet, CBN en PCD

Rhodius Abrasives

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Louis Belet

Sinds 1948 produceert Louis BELET SA, een familiebedrijf met ongeveer 150 medewerkers, snijgereedschappen in volhardmetaal, keramiek of PCD. Ons creatief, technisch, ecologisch en sociaal presteren is een maatstaf geworden bij de vervaardiging van geprofileerde gereedschappen. Louis BELET SA is sinds 2002 ISO 9001 en 14001 gecertificeerd (SQS- en IQNet-certificaten).
Lees verder…

Hallas Tools

Hallas Tools levert uitsluitend kwaliteit. Frezen, verzinken
ruimers. Hallas Tools brengt prestaties in uw productie. Neem nu contact op met uw gereedschapsprofessional!