Selecteer een pagina

Ons doel: uw rendement aan de
machine optimaliseren.

Uw technisch partner

DNS Solutions levert verspanend gereedschap, opspangereedschap, meetgereedschap en gereedschapbeheersystemen aan matrijzenmakers, machinefabrieken en technische laboratoria. Wij leveren niet alleen kwaliteitsgereedschappen voor de verspanende industrie, maar voorzien u ook van vakkennis en betrokkenheid. Zo zijn we een technisch partner voor u.

Ons doel: uw rendement aan de machine optimaliseren

Door uitgebreide technische kennis en jarenlange ervaring bieden we verrassende oplossingen! Zeker in combinatie met gerenommeerde merkfabrikanten als Sandvik-Coromant, Seco Tools, Dormer, Karnasch, Hachenbach, SPPW, W&F, Wedevag, Zürn etc.

Persoonlijke aanpak

Wij houden van een persoonlijke aanpak. Onze technische adviseurs hebben ruime praktijkervaring in de verspaning. Wij zijn geen dozenschuiver, maar denken graag met u mee. Het resultaat is een goed doordachte technische oplossing die optimaal aansluit bij uw machine, het te verwerken materiaal en het te vervaardigen werkstuk. Een betaalbare oplossing bovendien, die qua prijs binnen uw budget past en een perfecte prestatie/kwaliteit garandeert.

Als geautoriseerd distributeur van Sandvik en Seco hebben wij een streepje voor. Wij kunnen u zeer deskundig technisch advies geven en zijn goed op de hoogte van de nieuwste producten en ontwikkelingen. Ook andere fabrikanten hebben groot vertrouwen in Duhra Tools. Dat blijkt wel uit de lijst topmerken die wij in Nederland mogen vertegenwoordigen.

Oplossingsgericht

Met ruim 25 jaar ervaring staan wij voor u klaar om eenvoudige en complexe productieprocessen onder controle te brengen of nieuwe methodes te introduceren. Wij denken graag met u mee, zodat u kunt voldoen aan de steeds hogere eisen met betrekking tot nauwkeurigheid, snelheid, reproduceerbaarheid en leverbetrouwbaarheid.

Investeringen

Wilt u gaan investeren in nieuwe machines, een tooling of een gereedschapbeheersysteem? Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Onze diensten
voor de verspanende industrie

  • technische advisering
    (gereedschappen / gereedschapbeheersystemen / machines / materialen)
  • consultancy
    (verspanende productieprocessen / machineproblematiek / bedrijfsadvies)
  • inkoop- en verkoopactiviteiten
    (service / support / after-sales)

– OVER ONS

DAT ZIJN WIJ

DNS Solutions is aanbieder van snijgereedschappen, spantechniek en services en daarmee uw specialist voor klantspecifieke oplossingen en geoptimaliseerde productieprocessen!

Wij helpen u uw processen te optimaliseren en zo kosten te besparen.
Verregaande flexibiliteit en absolute betrouwbaarheid zijn voor ons vanzelfsprekend, evenals toegewijde persoonlijke ondersteuning, die het schijnbaar onmogelijke mogelijk maakt. Daarnaast biedt DNS Solutions hooggekwalificeerde technische ondersteuning, die altijd met raad en daad aan uw zijde staat.