Selecteer een pagina

Kwaliteitsgereedschap voor de
metaalverwerkende industrie

Duhra Tools levert kwaliteitsgereedschap voor alle verspanende bewerkingen in de metaal- en kunststofindustrie. Als expert leveren wij aan innovatieve omgevingen zoals Aerospace, Composites, Die & Moulds en Graphit.

Wij adviseren u graag bij het kiezen van het juiste gereedschap voor uw bewerking en materiaal. Profiteer van onze kennis van en ervaring met de nieuwste technieken, bewerkingen en gereedschappen. Als specialist in verspaningstechniek biedt Duhra Tools u de optimale oplossing voor elke verspanende bewerking en de bijbehorende vraagstukken.

Ook voor het verspanen van gehard staal, titanium, Duplex, Inconel, Hastelloy en composieten kunnen wij u de juiste gereedschappen leveren!

h

Frezen

In ons uitgebreide assortiment frezen vindt u vlakfrezen, hoekfrezen, profielfrezen, draadfrezen, groef- en schijffrezen, modulaire frezen, freesbody’s, wisselplaten en VHM frezen.

Boren

Op zoek naar een HSS Boor, VHM Boor of wisselplaatboor? Samen met ons kiest u een volhardmetaalboor, wisselplaatboor of boorhouder met verwisselbare boorpunt.

v

Draaien

Wij bieden een breed assortiment van draaigereedschap voor zowel uitwendige als inwendige draaibewerkingen en wisselplaten. Ontdek ook ons programma voor het in- en afsteken.

h

Draadsnijden

Wij bieden gereedschappen voor  het vervaardigen van schroefdraad met behulp van HSS tappen, VHM Tappen, roltappen, draadfrezen, draadsnijden, snijplaten of snijmoeren.

Ruimen

Wij bieden u een breed assortiment aan HSS, HSS-E en Machineruimers. Met onze wordt eenvoudig een geboord gat met hoge oppervlaktekwaliteit op de gewenste maattolerantie gebracht.

v

Specials

Heeft u een gereedschap op maat nodig voor  productieproces? Wij ondersteunen u bij het maken van de juiste keuze.

Opspantechniek

Opspangereedschap van topkwaliteit.
Een stabiele opspanning van zowel gereedschap als werkstuk is essentieel voor elke verspanende bewerking. Stabiliteit genereert langere standtijd, maatnauwkeurigheid en een uitstekende oppervlaktekwaliteit. Deze factoren maken het productieproces beter beheersbaar.

Wij helpen u graag bij het opspannen. Met onze hoogwaardige producten en deskundig advies behaalt u een maximaal rendement!

h

Werkstukopspanning

Voor elke bewerking bieden wij de juiste werkstukopspanning. Voor de meest uiteenlopende producten bieden wij u de juiste spangereedschappen voor een stabiele opspanning. Dit kan variëren van een hydraulische klauwplaat tot een hogedrukspantang.

Gereedschapsopspanning

Goede gereedschapopspanning biedt stabiliteit en zekerheid. Afhankelijk van de vereiste nauwkeurigheid adviseren wij u het juiste spangereedschap voor uw bewerking.

– OVER ONS

DAT ZIJN WIJ

DNS Solutions is aanbieder van snijgereedschappen, spantechniek en services en daarmee uw specialist voor klantspecifieke oplossingen en geoptimaliseerde productieprocessen!

Wij helpen u uw processen te optimaliseren en zo kosten te besparen.
Verregaande flexibiliteit en absolute betrouwbaarheid zijn voor ons vanzelfsprekend, evenals toegewijde persoonlijke ondersteuning, die het schijnbaar onmogelijke mogelijk maakt. Daarnaast biedt DNS Solutions hooggekwalificeerde technische ondersteuning, die altijd met raad en daad aan uw zijde staat.

– ONZE SERVICE

ONZE DIENSTEN VOOR U

Ons advies kijkt terug op meer dan 20 jaar ervaring in de verspanende industrie. Het maakt niet uit of het een klein bedrijf of een middelgroot bedrijf is – DNS Solutions zorgt voor een hogere productiviteit in uw productie. Contacteer ons nu!

PREMIUM CUTTING TOOLS

Ons assortiment omvat frezen, boren, ruimers, verzinkers, ontbraamgereedschappen en nog veel meer.

20 JAAR ERVARING

Onze ‘ervaring’ kan terugkijken op tientallen jaren ervaring in de verspanende industrie. Wij helpen u uw processen te optimaliseren en de juiste tools te gebruiken!

SNELLE LEVERING

Of het nu gaat om standaard gereedschap of speciaal gereedschap, onze levering is altijd stipt, zodat uw productieproces gegarandeerd blijft.